Adreça

Passatge Joc de la Bola, 4 / Lleida

Telèfon

+34 973 271 006

Author
Contrudaro

Empresa consturctora a Lleida

Som una empresa constructora a Lleida, propera, de confiança, amb la filosofia de col·laborar amb la direcció facultativa i el client, en el desig de trobar la solució als problemes que sorgeixen en una obra, per obtenir la qualitat constructiva adient i el compliment dels terminis d’entrega.

Contactin's

L’empresa CONTRUDARO reuneix l’experiència de tres generacions dedicades integrament al sector de la construcció.
Una empresa constructora que acumula aprenentatge a la vegada que integra un jove grup humà que inverteix en innovació tecnològica i noves tendències constructives.

Som una firma especialitzada en la construcció, actualment en fase de creixement i expansió. La nostra solidesa radica i disposa dels mitjans i recursos propis que ens permeten autonomia i agilitat en l’execució dels projectes. La qualitat de l’obra,
els usos dels materials més avançats, la cura en els detalls i acabats, així com la nostra obstinació per instal·lar els equipaments més moderns, son valors afegits de l’empresa CONTRUDARO.

El seguiment i l’atenció personalitzada de cada fase de la construcció son aspectes essencials per a aconseguir l’èxit final en qualsevol dels nostres projectes.

La gestió del coneixement és vital per als nostres cinc departaments: Direcció tècnica, Comercial, Compres, Administració i Gestió.

El nostre objectiu

SEMPRE AL DIA
SEMPRE AL DIA

Dediquem part del nostre temps a estar al dia en tot el que ens afecta del sector de la construcció, la visita a fires i certàmens internacionals es una pràctica primordial per captar qualsevol innovació tecnològica.

La nostra empresa ofereix solucions integrals de construcció per a promotors i particulars, construïm en un temps rècord i amb garantia de qualitat. Apostem per equipaments i acabats inspirats en les últimes tendències del mercat: tecnologia, estil i disseny personalitzat.

Som una empresa constructora que ens podem permetre avançar sense entrebancs, complint amb les exigències del propietari en els terminis i l’estil de l’obra.

EQUIP DE PROFESSIONALS
EQUIP DE PROFESSIONALS

A CONTRUDARO som conscients de les dificultats que li suposa a un promotor o particular l’execució d’un projecte de construcció (habitatge unifamiliar i plurifamiliars, xalets, locals comercials, naus industrials, pavellons…).

Per tant, nosaltres garantim que el client no haurà de preocupar-se de res, la qual cosa es tradueix en un estalvi de temps i diners, eliminant al mateix temps les preocupacions innecessàries a l’hora de fer un pressupost tancat des de l’inici del projecte.

També oferim a les empreses tot tipus de personal per a cobrir les subcontractes o petites partides d’obra claus en mà o presa de mides.

El pressupost el facilitem sense compromís en el termini de 10 dies. L’objectiu de CONTRUDARO és estalvi de temps i diners en la gestió de tràmits i resolució.

PROJECTE CLAUS EN MÀ PREU PACTAT
PROJECTE CLAUS EN MÀ PREU PACTAT

Un projecte claus en mà amb CONTRUDARO significa tenir un clar objectiu: oferir un tracte personalitzat al client amb un únic interlocutor, i així garantir un resultat òptim en l’assoliment dels objectius desitjats: qualitat, temps i pressupost.

La implicació d’un únic responsable, garanteix evitar problemes de coordinació i estalviar el sobre cost que comporta la diversificació de responsabilitats.

Amb el serveiclaus en mà té l’opció de contractar totes les fases del projecte, d’una obra menor, obra major i rehabilitació, en un sol paquet: projecte, visat, sondeig, moviment de terres, pilotatge, fonaments, paviments, instal·lacions, decoració i jardineria.

En definitiva, tot el necessari perquè les obres finalitzin en el termini previst i amb la màxima satisfacció del nostres clients.

Per què escollir-nos?

Som una de les empreses constructores de Lleida més experimentades i respectades. A Contrudaro hem anat transformant les idees i visions dels nostres clients en projectes.

  • Responsabilitat financera amb els nostres clients
  • Qualitat superior i valor en els projectes
  • Màxim control de costos
  • Temps i pressupost
  • Satisfacció real dels nostres clients